Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Původně zamýšlená dobrá věc "vytvoření konkurence zdravotních pojišťoven" stále nefunguje, zato však velmi spokojeně a spolehlivě fungují všechny české nestátní (celkem je jich 7!) zdravotní pojišťovny. Ha, ha;-D;-O

0 0
možnosti

R^

Jak je možné, že stále platí historické limity, které byly odsouzeny před deseti lety? Co jsou historické limity? Kdo dostával málo, bude i nadále dostávat málo bez ohledu na to, jakou práci vykoná!

:-)

https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=721986

:-)

https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=723298

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1748x
Jan Kvaček vystudoval na Karlově univerzitě demografii a teoretickou ekonomii a již od studií se věnuje zdravotnictví. Pracoval na Ministerstvu zdravotnictví, v nadnárodní konzultační společnosti KPMG, v Oborové zdravotní pojišťovně a pro menší nemocnice i ambulantní poskytovatele. Reprezentoval Českou republiku v pracovních skupinách OECD a WHO. Od září 2018 byl na základě výběrového řízení jmenován ředitelem Nemocnice Na Bulovce. Čtenářům chce především přiblížit často nepochopitelná a někdy absurdní zákoutí českého veřejného zdravotnictví a občas se také vyjádřit k dalším zajímavým tématům.

Seznam rubrik